Je bent moeder geworden of wellicht al een tijdje. Aan de ene kant geniet je er enorm van, maar aan de andere kant ben jij jezelf kwijt geraakt.

Je voelt je overprikkeld en overbelast. Je kan weinig hebben en reageert snel boos. Zo wil je niet zijn! Zo had je het helemaal niet voor ogen!

Jij wilde het anders doen, je wilde een perfecte moeder zijn. Eentje die lief had, troostte en nooit haar stem verhief.

Toch is het nu helemaal anders. Je voelt je moe, verdrietig, je bent jezelf kwijtgeraakt. Je voelt dat er NU iets veranderen moet. Je weet alleen niet goed wat.

Dat gevoel ken ik! Na de geboorte van mijn tweede dochter was ik mezelf kwijt geraakt. Opeens was ik de moeder die ik juist niet wilde zijn. 

Ik was snel boos, ik mopperde veel, ik huilde veel en ik kon niets verdragen.

Dat maakte mij zo verdrietig! En ik wilde het wel anders, ik wist alleen niet hoe. Want ik was zo ontzettend moe en opgebrand. Het enige wat ik wilde was rust. Zodat ik een fijne mama kon zijn.

Op een bepaald moment was ik er klaar mee. Er moest NU iets veranderen! Dus zocht ik hulp en dat was een geschenk. Mijn ogen werden geopend en ik ontdekte weer wie ik was. Ik ontdekte hoe ik moeder kon zijn. Ik ontdekte hoe ik met mijn stuiterende emoties om kon gaan.

Ik vond de rust terug in mijn hoofd en hierdoor de rust in mijn gezin.

Ik geef je de tools om de rust terug te vinden, zodat jij de moeder kan zijn die je bent.

Ik bied coaching voor moeders die het lastig vinden om hun draai te vinden in het vernieuwde gezinsleven. Die zichzelf voorbij lopen en meer rust willen. Dit kan komen door een zware zwangerschap, maar ook door overprikkeling en overbelasting.

De coaching die ik bied vind plaats door middel van persoonlijke begeleiding, online coaching of middels een van mijn online programma’s.

Benieuwd wat er mogelijk is? Neem dan contact op en we kijken samen geheel vrijblijvend wat ik voor jou kan betekenen. Zodat jij weer die rust terug kan krijgen in je hoofd en in je gezin.