Gestresst? Gespannen? Slaap je slecht? Leer te mediteren en je zult veel meer ontspanning ervaren!

Meld je nu aan voor mijn mailinglist en ontvang 3 dagen lang GRATIS allerlei meditaties voor meer ontspanning!  Tijdens deze 3 dagen laat ik je GRATIS kennismaken met mediteren. Ik zal antwoord geven op onderstaande vragen:

  Is mediteren echt zo zweverig?

  Hoe makkelijk is mediteren?

  Is het makkelijk toe te passen in mijn drukke agenda?


  Na deze 3 dagen heb jij meerdere makkelijke meditaties gekregen, die je overal en altijd kunt toepassen!


  Praktische details

  Deze gratis meditaties krijg je per e-mail en kun je dus altijd opnieuw bekijken. Als je je naam en e-mailadres achterlaat dan krijg je de eerste meditaties z.s.m. toegestuurd. Je kan het dus bekijken wanneer en waar je wilt.


  Leer te mediteren en je zult veel meer ontspanning ervaren.

  Ik vond mediteren en mindfulness altijd maar zweverig. Alleen mensen die aan yoga doen die maakten hiervan gebruik. Ik heb hier zelf weinig mee, ik ben erg nuchter als persoon. Dus waarom zou ik gaan mediteren? Ik kon alleen maar denken dat dit echt niets voor mij was. Veel te wazig allemaal.

  Daar was ik van overtuigd.


  Dat dit anders was, dat weigerde ik tot mij te laten doordringen. Zelfs niet toen ik met een flinke burn-out thuis zat. Ik was een nuchter en realistisch iemand. Een beetje mediteren zou mij echt niet helpen om beter te ontspannen. Bovendien lukte het mij niet eens om goed in kleermakerszit te zitten. Waarom zou ik dat dan doen?

  Alle andere manieren om te ontspannen hielpen niet. Ik kon gewoon niet meer ontspannen. Ik sliep slecht en piekerde veel. 

  Er moest iets veranderen. Ondanks dat ik van alles probeerde lukte het mij niet om tot rust te komen. De gedachten in mijn hoofd hielden mij dagelijks in hun greep. Wat ik ook deed, mijn hoofd én lijf bleef op barsten staan.

  Daar kwam de twijfel…

  Ik stond op het punt om in te storten. Lichamelijk was ik op. Mentaal ook.

  Het was kiezen of verliezen.

  Ik koos. Ik koos voor mediteren. Voor het loslaten van mijn gedachten en het loslaten van alle stress. Ik koos voor ontspanning.


  Wat blijkt?

  Leer te mediteren en je zult veel meer ontspanning ervaren. Van alle mogelijke manieren om te ontspannen heb ik alleen door te mediteren mijn rust gevonden. Sinds ik met mediteren ben begonnen ervaar ik veel minder stress en is het piekeren voorbij. Ik slaap veel beter ’s nachts en ik kies bewust voor mezelf.

  Wil jij dat ook? Kies dan voor deze gratis aanbieding.

  Hoe zou het zijn om minder stress te voelen? Om te kunnen ontspannen? En het toe weet te passen in je dagelijkse leven?

  Als jij wilt weten hoe je dat voor elkaar kan krijgen, schrijf je dan nu gelijk in voor deze 3 gratis dagen met meditaties!

   Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de Privacy Verklaring.