Programma Mindfulness

VEEL LAST VAN STRESS? LAAT HET NU AFGELOPEN ZIJN!


Ervaar jij veel stress in je leven? Pieker je vaak? Vind jij het moeilijk om te ontspannen? Om los te laten? Vind je het moeilijk om voor jezelf te kiezen? Dat is helemaal niet moeilijk!

8 STAPPEN WAARMEE IEDEREEN DIE LAST HEEFT VAN STRESS
DIT KAN VERANDEREN. OOK JIJ!


 • VERMINDER JE STRESS
 • LEEF IN HET NU
 • STOP MET PIEKEREN
 • VOOR IEDEREEN DIE MEER RUST WIL ERVAREN
 • LEEF NIET LANGER IN HET VERLEDEN
 • MAAK JE MINDER DRUK OM DE TOEKOMST

VOEL JIJ JE OOK CONSTANT GESTRESST EN BEN JE ALTIJD AAN HET PIEKEREN?

Ben jij er klaar voor? Om je weer ontspannen te voelen en minder stress te ervaren?

Je werkt hard, iedere dag ben je met je werk bezig. Of met je gezin en het huishouden. Je zorgt constant voor anderen. Je wilt niemand teleurstellen. Als zij gelukkig zijn, dan ben jij ook gelukkig.

De werkelijkheid is echter anders. Je ervaart dagelijks veel stress. Je leeft voor anderen, je werkt harder dan je eigenlijk aan kan. Je vergeet jezelf. Heb je eenmaal rust, dan ben je alleen maar aan het piekeren. Je bent vergeten wie jij nou werkelijk bent.

Misschien herken je je wel in het volgende:

 • Je doet alles voor anderen
 • Je kan geen NEE zeggen. Je wilt niemand teleurstellen
 • Je bent snel boos
 • Je ervaart veel pijn door gebeurtenissen uit het verleden
 • Je maakt je druk om de toekomst
 • Je bent kwijtgeraakt wie jij nu precies bent en je weet niet goed meer wat je wilt.
 • Je huilt zomaar zonder reden
 • Elke dag is weer hetzelfde en je wilt dit graag veranderen, maar weet niet hoe.
 • Het lukt je niet om voor jezelf te kiezen
 • Je piekert veel en ervaart veel stress
 • Je slaapt slecht en word doodmoe wakker

JE BENT NIET DE ENIGE DIE MOEITE HEEFT MET DE HUIDIGE MAATSCHAPPIJ. OF ER MISSCHIEN WEL AAN WIL ONTSNAPPEN.

Veel mensen weten niet precies hoe ze minder stress in hun leven kunnen krijgen, hoe ze beter voor zichzelf kunnen kiezen, hoe ze het piekeren kunnen verminderen en hoe ze in het nu kunnen leven.

Heel gek is dit niet. Grote kans dat je door het leven rolt zonder er verder echt bij stil te staan.

Zelf heb ik ook heel lang volgends de regels van de maatschappij geleefd. Ik had het zo ontzettend druk, maar ik bleef maar doorgaan!

Ik had een goede baan met gezellige collega’s. Ik had een druk sociaal leven en daarnaast deed ik van alles met mijn gezin. Ik deed wat ik dacht dat er van mij werd verwacht. Omdat ik bang was er niet bij te horen en omdat ik niemand wilde teleurstellen. Iedere dag was ik doodmoe, want ik voldeed aan de wensen van iedereen, behalve de mijne. En ik wilde zo graag gelukkig zijn!


Een gelukkig iemand weet voor zichzelf te kiezen!

Na een zware burn-out leerde ik dat ik alles anders moest doen. Ik ben mij gaan verdiepen in mindfulness en het omgaan met emoties en gedachten. Ik ontwikkelde mijn eigen manier om de rust weer terug te vinden. Maar nog steeds kregen de gedachten veel te vaak de overhand en leefde ik teveel volgens de ideeën van een ander. Ik was niet egoïstisch genoeg!

Zo moest het niet. Ik wil iedere dag de rust ervaren. Niet langer leven voor de drama. Sindsdien ben ik mij verder gaan verdiepen in mindfulness en hoe je dit kunt toepassen in het dagelijkse leven. Ik heb mij laten scholen in het omgaan met emoties en gedachten. Uiteindelijk heb ik een manier gevonden die 100% goed voelt en waarbij ik volledig mijzelf kan zijn. Dit is mijn mindfulness programma. Gebaseerd op Mindfulness Bases Cognitive Therapy, oftewel MBCT. Een therapie die door veel zorg professionals wordt erkend als dé mindfulness therapie.

Iemand die leeft van drama, is niet mindful

Tegenwoordig stap ik elke dag blij uit bed. Ik ervaar de rust! Ik geniet van de kleine dingen en ik merk de mindfulness in mijn leven. Iedere dag heeft zijn uitdagingen, maar ik weet dat ik ze de baas kan. Hoe fijn!


HOE IK DIT VOOR ELKAAR HEB GEKREGEN HEB IK ALLEMAAL VASTGELEGD IN MIJN MINDFULNESS PROGRAMMA.

EN DIT PROGRAMMA KUN JIJ NU KRIJGEN. JE ONTDEKT:

 • HOE JE OP EEN SIMPELE MANIER MINDFULNESS KUNT TOEPASSEN IN JE LEVEN, ZODAT JE MEER RUST ZAL ONTDEKKEN
 • OP WELKE MANIEREN JE OM KUNT GAAN MET NEGATIEVE GEDACHTEN EN EMOTIES, ZODAT DEZE NIET MEER JE LEVEN KUNNEN BEHEERSEN
 • HOE JE IN HET NU KUNT LEVEN
 • HOE JE KUNT OMGAAN MET JE EMOTIES EN GEDACHTEN, WAARDOOR JIJ DE BAAS BENT OVER JE EIGEN HOOFD
 • HOE JE HET VERLEDEN KUNT LOSLATEN
 • HOE JE OMGAAT MET DRAMA, WAARDOOR JE RUSTIGER IN JE LEVEN KOMT TE STAAN
 • HOE JE DE ANGST VOOR DE TOEKOMST KUNT LOSLATEN
 • HOE JIJ MINDER KUNT PIEKEREN EN BETER ZULT SLAPEN
 • HOE JIJ IEDERE DAG MET EEN GLIMLACH WAKKER ZULT WORDEN, OMDAT JE WEET DAT JIJ ALLES AAN KAN WAT OP JE PAD KOMT

JE LEERT DUS PRECIES DE MANIER WAARMEE IK ZELF
MINDFULNESS HEB ONTDEKT.


WAT GEBEURT ER MET JOU WANNEER JE MINDFUL BENT?

Hoe zou je je voelen over jezelf? Welke investeringen in je toekomst zijn dan mogelijk? Welke dromen zou je gaan najagen? Hoeveel liefde zou je te geven hebben? En hoeveel zou je ontvangen?

Misschien weet je van binnen dat het tijd is voor verandering. Tijd om voor jezelf te kiezen. Tijd om meer rust te creëren in je leven, zodat je mindful kan zijn en geniet van iedere dag.


WAT KRIJG JE ALS JE JE AANMELDT VOOR HET MINDFULNESS PROGRAMMA?

Om het makkelijk voor je te maken heb ik een werkboek ontwikkeld. Hierin staan allerlei oefeningen, tips en praktijkervaringen zodat je direct ervaart hoe het is om deze stappen te zetten. Stap voor stap laat ik je zien hoe je mindful kunt zijn en hoe je de rust in jezelf kunt terugvinden. Het zijn in totaal 8 stappen. Je krijgt alle tips en trucs om mindfulness toe te passen in je eigen leven.

WAT KUN JE VAN MIJ VERWACHTEN?

 • MEERDERE WERKBOEKEN, VOL MET OEFENINGEN
 • IK DEEL MIJN ERVARINGEN EN TIPS
 • JE ONTDEKT WAT MINDFULNESS IS
 • MIJN VOLLEDIGE ONDERSTEUNING
 • EEN PROGRAMMA VAN 4 MAANDEN

DIT IS NOG NIET ALLES, JE KRIJGT OOK NOG
4 SUPERTOFFE BONUSSEN!

01. MEDITATIES

5 MEDITATIES DIE JE IN HET DAGELIJKS LEVEN KUNT TOEPASSEN

Ontdek hoe je op een simpele manier, iedere dag kunt mediteren. Zonder dat het je veel tijd kost of dat je in rare houdingen moet zitten. Je leert ze op een simpele manier te gebruiken. Inclusief inspirerende quotes en praktijkervaringen.

02. INSPIRATIE

EEN GEÏLLUSTREERD E-BOOK MET INSPIRERENDE QUOTES 

Een inspirerende quote, tip of checklist voor iedere week. 52 stuks in totaal! Heerlijk om door te bladeren of erbij te pakken als het even wat minder gaat.

03. AANBOD VOOR PERSOONLIJKE COACHING MET HOGE KORTING

1 OP 1 COACHING, ONLINE OF OP LOCATIE, OM JOU NOG VERDER TE HELPEN OP JE REIS NAAR MINDFULNESS

Stel je vragen online of persoonlijk en krijg feedback zodat je nog verder kunt groeien als persoon.

04. KANS OM MET HOGE KORTING MEE TE DOEN AAN MIJN JAARPROGRAMMA

Krijg een jaar lang persoonlijke begeleiding en groei als persoon. Alle relevante levensgebieden komen aan bod!


Check of jij geschikt bent voor het MINDFULNESS programma

Niet iedereen is geschikt voor het programma. Check daarom eerst of jij een goede match bent, anders heeft het geen zin om mee te doen.

Het is de bedoeling dat je bereid bent om aan jezelf te werken, zodat je mindful kunt leren zijn.

BEN JIJ DAARTOE BEREID? Dan ben jij geschikt voor dit programma. Je ontdekt dan hoe je minder stress kunt ervaren en minder zal piekeren. En pas je het meteen toe, dan merk je hoe gemakkelijk het is om mindful te zijn.


Ja, ik meld mij aan!

Voor dit programma vraag ik een investering van € 1.195,-. Je kunt ook betalen in 3 maandelijkse termijnen, de investering is dan € 399,- per maand

Let op! Pas na ontvangst van je betaling stuur ik je het eerste werkboek toe!


Je hoeft niet aan yoga te doen

Het gaat er niet om dat je al iets aan mindfulness doet. Het gaat om voelen. En als je een beetje kunt connecten met je gevoel, dan is het MINDFULNESS programma zeker iets waarmee jij kan werken. Het zal een verademing zijn om te ontdekken hoe makkelijk het is.


Je kunt ook meedoen als je al ervaring hebt met mindfulness

Het MINDFULNESS programma is toepasbaar in elk stadium van je persoonlijke groei. Zolang je maar bereid bent om (verder) aan jezelf te werken. Mocht je al meer kennis van mindfulness hebben, maar alleen graag de MBCT oefeningen willen doen om je mindfulness verder te verdiepen, dan verwijs ik je graag naar mijn verkort programma mindfulness.


Het maakt niet uit of je werkt 

Of je werkt of dat je thuis zit, het maakt niets uit. Wat belangrijk is, is dat je wilt werken aan jezelf en dat je bereid bent dit te doen. Het MINDFULNESS programma is toepasbaar op iedereen.


Het kost veel tijd

Wat je in ieder geval zeker weet is dat als je geen tijd er in stopt, je geen mindfulness zult ontdekken. Doe je dit wel toe dan kunnen er geweldige dingen gebeuren.


Garantie

Ik weet zeker dat als je de strategieën, technieken en tips uit dit programma toepast je meer rust zult vinden en mindfulness zal ervaren. Mocht je vinden dat dit programma voor jou toch niet werkt, dan is de volgende garantieregeling van toepassing: je hebt de eerste 2 weken de mogelijkheid om het programma te proberen. Als je van mening bent dat het niet waardevol genoeg is, mail dan binnen 15 dagen na betaling naar support@sanctity.nl en laat van het eerste werkboek de volledig gemaakte opdrachten zien. Je zal dan jouw investering retour krijgen.

De reden dat we naar het ingevulde werkboek vragen is simpel. We willen werken met mensen die commitment maken én tonen. Die bereid zijn het benodigde werk te doen om prachtige resultaten te realiseren.


Wat het MINDFULNESS programma jou kan opleveren

Stel jezelf eerst eens de vraag: hoe gelukkig ben ik nu? Hoe vaak ervaar ik stress of zit ik te piekeren? En: hoeveel mis ik in het leven omdat ik teveel bezig ben met verleden of toekomst?Wat loop ik mis als ik mindfulness niet ontdek?

ALS JIJ MINDFULNESS TOEPAST IN JE LEVEN DAN: 

DURF JIJ WEG TE LOPEN VAN DRAMA.

KUN JE VANAF ELKE PLEK EN OP ELK MOMENT DE RUST TERUGKRIJGEN.

BEPAAL JIJ ZELF WAT VOOR INVLOED JE EMOTIES EN GEDACHTEN OP JE HEBBEN.

ERVAAR JIJ VEEL MEER ONTSPANNING

GENIET JE OOK VAN DE KLEINE DINGEN


Ja, ik meld mij aan!

Voor dit programma vraag ik een investering van € 1.195,-. Je kunt ook betalen in 3 maandelijkse termijnen, de investering is dan € 399,- per maand

Let op! Pas na ontvangst van je betaling stuur ik je het eerste werkboek toe!