Mindfulness programma (verkort)

Ervaar jij veel stress in je leven? Pieker je vaak? Vind jij het moeilijk om te ontspannen? Om los te laten? Vind je het moeilijk om voor jezelf te kiezen? Dat is helemaal niet moeilijk!

Wanneer je al kennis hebt gemaakt met mindfulness is dit het programma voor jou!

1 WERKBOEK MET ALLE OEFENINGEN OM JE MINDFULNESS TE VERDIEPEN

 • VERMINDER JE STRESS
 • LEEF IN HET NU
 • STOP MET PIEKEREN
 • VOOR IEDEREEN DIE ZELF DE OEFENINGEN WIL DOEN
 • ZONDER ALLE THEORIE
 • ALLE MBCT OEFENINGEN IN 1 WERKBOEK BIJ DE HAND

VOEL JIJ JE OOK CONSTANT GESTRESST EN BEN JE ALTIJD AAN HET PIEKEREN?

Ben je wel bekend met mindfulness, maar doe je er nog te weinig mee?

Ooit deed je wel eens aan mediteren. Je weet wat mindfulness inhoudt. Maar echt veel doe je er niet mee. Het uitgebreide programma trekt je niet. Je puzzelt het liever zelf uit. De theorie ken je wel. De oefening echter nog niet voldoende.

Wat jij wil is zelf bezig kunnen. Zelf de oefeningen ervaren zonder alle theorie er omheen. Je wilt alles lekker in 1 keer en dan zelf kunnen bepalen wanneer je wat doet.

Jouw mindfulness is nog niet voldoende, een beetje basis is er wel. Maar je ervaart dagelijks nog veel stress. Je leeft voor anderen, je werkt harder dan je eigenlijk aan kan. Je vergeet jezelf. Heb je eenmaal rust, dan ben je alleen maar aan het piekeren. Je bent vergeten wie jij nou werkelijk bent.


Misschien herken je je wel in het volgende:

 • Je doet alles voor anderen
 • Je kan geen NEE zeggen. Je wilt niemand teleurstellen
 • Je bent snel boos
 • Je ervaart veel pijn door gebeurtenissen uit het verleden
 • Je maakt je druk om de toekomst
 • Je bent kwijtgeraakt wie jij nu precies bent en je weet niet goed meer wat je wilt.
 • Je huilt zomaar zonder reden
 • Elke dag is weer hetzelfde en je wilt dit graag veranderen, maar weet niet hoe.
 • Het lukt je niet om voor jezelf te kiezen
 • Je piekert veel en ervaart veel stress
 • Je slaapt slecht en word doodmoe wakker

Veel mensen weten niet precies hoe ze minder stress in hun leven kunnen krijgen, hoe ze beter voor zichzelf kunnen kiezen, hoe ze het piekeren kunnen verminderen en hoe ze in het nu kunnen leven.

Heel gek is dit niet. Grote kans dat je door het leven rolt zonder er verder echt bij stil te staan.


Zelf heb ik ook heel lang volgends de regels van de maatschappij geleefd. Ik had het zo ontzettend druk, maar ik bleef maar doorgaan!

Ik had een goede baan met gezellige collega’s. Ik had een druk sociaal leven en daarnaast deed ik van alles met mijn gezin. Ik deed wat ik dacht dat er van mij werd verwacht. Omdat ik bang was er niet bij te horen en omdat ik niemand wilde teleurstellen. Iedere dag was ik doodmoe, want ik voldeed aan de wensen van iedereen, behalve de mijne. En ik wilde zo graag gelukkig zijn!

Na een zware burn-out leerde ik dat ik alles anders moest doen. Ik ben mij gaan verdiepen in mindfulness en het omgaan met emoties en gedachten. Ik ontwikkelde mijn eigen manier om de rust weer terug te vinden. Maar nog steeds kregen de gedachten veel te vaak de overhand en leefde ik teveel volgens de ideeën van een ander. Ik was niet egoïstisch genoeg!

Zo moest het niet. Ik wil iedere dag de rust ervaren. Niet langer leven voor de drama. Sindsdien ben ik mij verder gaan verdiepen in mindfulness en hoe je dit kunt toepassen in het dagelijkse leven. Ik heb mij laten scholen in het omgaan met emoties en gedachten. Uiteindelijk heb ik een manier gevonden die 100% goed voelt en waarbij ik volledig mijzelf kan zijn. Dit is mijn mindfulness programma. Gebaseerd op Mindfulness Bases Cognitive Therapy, oftewel MBCT. Een therapie die door veel zorg professionals wordt erkend als dé mindfulness therapie.

Tegenwoordig stap ik elke dag blij uit bed. Ik ervaar de rust! Ik geniet van de kleine dingen en ik merk de mindfulness in mijn leven. Iedere dag heeft zijn uitdagingen, maar ik weet dat ik ze de baas kan. Hoe fijn!


HOE IK DIT VOOR ELKAAR HEB GEKREGEN HEB IK ALLEMAAL VASTGELEGD IN MIJN MINDFULNESS PROGRAMMA. MAAR JIJ HOEFT HET UITGEBREIDE HELEMAAL. WAT JIJ WIL IS ZELF LEKKER BEZIG ZIJN.

EN DUS HEB IK EEN VERKORT PROGRAMMA EN DIE KUN JIJ NU KRIJGEN. JE ONTDEKT:

 • HOE JE OP EEN SIMPELE MANIER MINDFULNESS KUNT TOEPASSEN IN JE LEVEN, ZODAT JE MEER RUST ZAL ONTDEKKEN
 • OP WELKE MANIEREN JE OM KUNT GAAN MET NEGATIEVE GEDACHTEN EN EMOTIES, ZODAT DEZE NIET MEER JE LEVEN KUNNEN BEHEERSEN
 • HOE JE IN HET NU KUNT LEVEN
 • HOE JE KUNT OMGAAN MET JE EMOTIES EN GEDACHTEN, WAARDOOR JIJ DE BAAS BENT OVER JE EIGEN HOOFD
 • HOE JE HET VERLEDEN KUNT LOSLATEN
 • HOE JE OMGAAT MET DRAMA, WAARDOOR JE RUSTIGER IN JE LEVEN KOMT TE STAAN
 • HOE JE DE ANGST VOOR DE TOEKOMST KUNT LOSLATEN
 • HOE JIJ MINDER KUNT PIEKEREN EN BETER ZULT SLAPEN
 • HOE JIJ IEDERE DAG MET EEN GLIMLACH WAKKER ZULT WORDEN, OMDAT JE WEET DAT JIJ ALLES AAN KAN WAT OP JE PAD KOMT

JE LEERT DUS PRECIES DE MANIER WAARMEE IK ZELF MINDFULNESS HEB ONTDEKT.


WAT GEBEURT ER MET JOU WANNEER JE MINDFUL BENT?

Hoe zou je je voelen over jezelf? Welke investeringen in je toekomst zijn dan mogelijk? Welke dromen zou je gaan najagen? Hoeveel liefde zou je te geven hebben? En hoeveel zou je ontvangen?

Misschien weet je van binnen dat het tijd is voor verandering. Tijd om voor jezelf te kiezen. Tijd om meer rust te creëren in je leven, zodat je mindful kan zijn en geniet van iedere dag.


WAT KRIJG JE ALS JE JE AANMELDT VOOR HET VERKORTE MINDFULNESS PROGRAMMA?

Je krijgt van mij 1 werkboek. Daarin staan alle MBCT goedgekeurde oefeningen. Om zelf mee aan de slag te kunnen gaan. Zonder allerlei theorie en uitleg eromheen. Volg deze oefeningen en je leert mindful te zijn en de rust terugvinden in jezelf.

Wat krijg je van mij?

 • 1 werkboeken met alle oefeningen
 • Je krijgt inzicht in mindfulness
 • gedurende 2 maanden volledige ondersteuning vanuit mijn kant

Je krijgt dus niet alleen super fijne oefeningen, gedurende twee maanden krijg je ook nog eens persoonlijke begeleiding! Je kunt in die hele periode wanneer je maar wilt contact opnemen. Hoe fijn is dat!


DIT IS NOG NIET ALLES, JE KRIJGT OOK NOG
2 SUPERTOFFE BONUSSEN!

01. INSPIRATIE

EEN GEÏLLUSTREERD E-BOOK MET INSPIRERENDE QUOTES 

Een inspirerende quote, tip of checklist voor iedere week. 52 stuks in totaal! Heerlijk om door te bladeren of erbij te pakken als het even wat minder gaat.

02. KANS OM MET HOGE KORTING MEE TE DOEN AAN MIJN JAARPROGRAMMA

EEN JAAR LANG COACHING OP ALLE VLAKKEN VAN JE LEVEN

Krijg een jaar lang persoonlijke begeleiding en groei als persoon. Alle relevante levensgebieden komen aan bod!


Check of jij geschikt bent voor het verkorte MINDFULNESS programma

Niet iedereen is geschikt voor dit programma. Check daarom eerst of jij een goede match bent, anders heeft het geen zin om mee te doen.

Het is de bedoeling dat je bereid bent om aan jezelf te werken, zodat je mindful kunt leren zijn.

BEN JIJ DAARTOE BEREID? Dan ben jij geschikt voor dit programma. Je ontdekt dan hoe je minder stress kunt ervaren en minder zal piekeren. En pas je het meteen toe, dan merk je hoe gemakkelijk het is om mindful te zijn.


JA! IK MELD MIJ AAN!

Voor dit verkorte programma vraag ik een eenmalige investering van: € 495,- excl BTW

Om toegang te krijgen tot dit mooie programma hoef je alleen maar onderstaand formulier in te vullen!

Let op! Pas na ontvangst van je betaling stuur ik je het werkboek toe!


Garantie

Ik weet zeker dat als je de strategieën, technieken en tips uit dit programma toepast je meer rust zult vinden en mindfulness zal ervaren. Mocht je vinden dat dit programma voor jou toch niet werkt, dan is de volgende garantieregeling van toepassing: je hebt de eerste 2 weken de mogelijkheid om het programma te proberen. Als je van mening bent dat het niet waardevol genoeg is, mail dan binnen 15 dagen na betaling naar support@sanctity.nl en laat van het werkboek de eerste 4 gemaakte opdrachten zien. Je zal dan jouw investering retour krijgen.

De reden dat we naar de gemaakte opdrachten vragen is simpel. We willen werken met mensen die commitment maken én tonen. Die bereid zijn het benodigde werk te doen om prachtige resultaten te realiseren.