Over Sanctity

We are shaped by our thoughts; we become what we think. When the mind is pure, joy follows like a shadow that never leaves – Buddha

Wat als jij je leven niet meer laat beheersen door je emoties en gedachten? Wat als jij de rust kunt terug krijgen in je hoofd? Er is zoveel mogelijk wanneer er rust is in je hoofd. Wanneer jij je niet laat leiden door je gedachten, door je emoties. Als jij de ruimte hebt om te zijn wie je bent, zonder negatieve emoties, dan kun je groeien tot fantastische hoogtes!

Minder stress, minder piekeren, beter slapen en meer ontspanning!

Ik ben Henrieke Stevens, eigenaar van Sanctity – Praktijk voor emotiemanagement. Na een zware periode ontdekte ik mijn eigen magie: mensen helpen met hun persoonlijke ontwikkeling, coaching en het creĆ«ren van rust in het hoofd. Ik heb zelf meegemaakt hoe het is om tegengehouden te worden door je hoofd. Maar ook hoe je de rust terug kunt vinden en kunt uitgroeien tot de persoon die je wilt zijn.

In de periode hierna werd ik coach en volgde ik vele trainingen, webinars en cursussen. Vervolgens startte ik mijn eigen bedrijf. Ik specialiseerde mij nog verder en nu heb ik een super mooi en sterk bedrijf, volg ik mijn eigen dromen en help ik mensen de rust in hun hoofd terug te krijgen.

Klinkt dat niet mooi? Je eigen magie vinden en nog belangrijker, de rust terug krijgen in je hoofd. Zo gaaf als dat je lukt! Een mooier gevoel bestaat er niet! Je krijgt weer plezier in het leven, je ontdekt je eigen kracht en wordt sterker dan ooit. Opeens zal er ruimte zijn voor de prachtigste dingen. Zodat jij gelukkig kunt zijn.

Mijn specialiteit is het werken met lastige emoties en gedachten. Want zodra deze je hoofd overnemen, is er geen ruimte meer voor mooie positieve dingen.

Deze rust in je hoofd zorgt voor de prachtigste dingen, het is gewoon magisch! Wil jij dat ook?

Laat je inspireren met mijn blog, volg mij op social media voor tips en andere leuke dingen!