YOU’RE MAGIC

VIND MEER RUST EN ONTDEK DE MAGIE IN JEZELF. ONTDEK JE DROMEN EN HOE JE DEZE KAN BEREIKEN.

7 STAPPEN WAARMEE IEDEREEN DIE AFVRAAGT OF DIT ALLES IS DE MAGIE IN ZICHZELF KAN ONTDEKKEN. OOK JIJ!

– ONTDEK HOE JE MEER RUST IN JE LEVEN TERUG KAN KRIJGEN

JE DROMEN KUNNEN NU HAALBAAR ZIJN

VOOR IEDEREEN DIE DE MAGIE IN ZICHZELF WIL ONTDEKKEN

BEN JIJ OOK ALTIJD ZO DRUK EN HEB JE HET IDEE DAT HET LEVEN AAN JE VOORBIJ GAAT, OOK AL LIJKT HET ALSOF JE ALLES OP ORDE HEBT?

Waarom lukt het jou niet om je dromen na te leven?

Juist als je alles op orde hebt in je leven zou je gelukkig moeten zijn. Je zou de magie in jezelf moeten kunnen zien. Waarom lukt het jou dan niet om je dromen te volgen of de magie te zien?

Misschien heb je zelf echt geen idee. En herken je je wel in het volgende:

– Je had ooit wel dromen, maar nu niet meer.
– Je hebt vaak NEE gezegd. Tegen kansen of omdat je niet voor jezelf wilde kiezen.
– Het is lastig voor je om te weten wat jij precies wilt.
– Je wilt absoluut niet egoïstisch overkomen.
– Je bent kwijtgeraakt wie jij nu precies bent en je weet niet goed meer wat je wilt.
Elke dag is weer hetzelfde en je wilt dit graag veranderen, maar weet niet hoe.
– Het lukt je niet om voor jezelf te kiezen of meer rust te krijgen.

JE BENT NIET DE ENIGE DIE MOEITE HEEFT MET DE HUIDIGE MAATSCHAPPIJ. OF ER MISSCHIEN WEL AAN WIL ONTSNAPPEN.

Veel mensen weten niet precies hoe ze meer rust in hun leven kunnen krijgen, hoe ze beter voor zichzelf kunnen kiezen, hoe ze de magie terug kunnen vinden in zichzelf en hoe ze hun dromen na kunnen gaan leven.

Heel gek is dit niet. Grote kans dat je door het leven rolt zonder er verder echt bij stil te staan.

Zelf heb ik ook heel lang volgends de regels van de maatschappij geleefd. Ik had het zo ontzettend druk, maar ik voelde geen magie!

Ik had een goede baan met gezellige collega’s. Ik had een druk sociaal leven en daarnaast deed ik van alles met mijn gezin. Ik deed wat ik dacht dat er van mij werd verwacht. Omdat ik bang was er niet bij te horen en omdat ik niemand wilde teleurstellen. Iedere dag was ik doodmoe, want ik voldeed aan de wensen van iedereen, behalve de mijne. En ik wilde zo graag gelukkig zijn!

Een gelukkig iemand weet voor zichzelf te kiezen!

Na een zware burn-out leerde ik dat ik alles anders moest doen. Ik ben mij gaan verdiepen in mindfulness en het omgaan met emoties en gedachten. Ik ontwikkelde mijn eigen methode om de rust weer terug te vinden. Maar nog steeds kregen de gedachten veel te vaak de overhand en leefde ik teveel volgens de ideeën van een ander. Ik was niet egoïstisch genoeg!

Zo moest het niet. Ik wil voor mezelf kunnen kiezen, zonder de hele dag bezig te zijn met meditaties. Ik wilde de magie terugvinden en het doen zoals het voor mij goed voelt. Sindsdien ben ik mij verder gaan verdiepen in mindfulness en hoe je dit kunt toepassen in het dagelijkse leven. Ik heb mij laten scholen in het omgaan met emoties en gedachten. Uiteindelijk heb ik een manier gevonden die 100% goed voelt en waarbij ik volledig mijzelf kan zijn. Dit heb ik de YOU’RE MAGIC methode genoemd. Want iedereen heeft magie in zich!

Iemand die niet van zichzelf houdt voelt geen magie

Tegenwoordig stap ik elke dag blij uit bed. Ik voel de magie! Ik geniet van de kleine dingen en ik merk de rust in mijn leven. Iedere dag heeft zijn uitdagingen, maar ik weet dat ik ze de baas kan. Ik weet wat ik wil bereiken en wat ik moet doen om mijn dromen te volgen. Hoe fijn!

HOE IK DIT VOOR ELKAAR HEB GEKREGEN HEB IK ALLEMAAL VASTGELEGD IN DE YOU’RE MAGIC METHODE.

EN DEZE METHODE KUN JIJ NU KRIJGEN. JE ONTDEKT:

– HOE JE OP EEN SIMPELE MANIER MINDFULNESS KUNT TOEPASSEN IN JE LEVEN, ZODAT JE MEER RUST ZAL ONTDEKKEN

– OP WELKE MANIEREN JE OM KUNT GAAN MET NEGATIEVE GEDACHTEN EN EMOTIES, ZODAT DEZE NIET MEER JE LEVEN KUNNEN BEHEERSEN

– WAT JOUW KRACHT IS WAARMEE JIJ JE DROMEN KUNT WAARMAKEN

– HOE JE DE CONTROLE TERUG KUNT KRIJGEN OVER JE EMOTIES EN GEDACHTEN, WAARDOOR JIJ DE BAAS BENT OVER JE EIGEN HOOFD

– HOE JE LIEFDEVOLLER NAAR JEZELF KUNT ZIJN, ZODAT JE DE MAGIE OOK MAG GAAN VOELEN

– HOE JE OMGAAT MET TEGENSLAGEN, WAARDOOR JE STERKER IN JE LEVEN KOMT TE STAAN

– WELKE SUPER KWALITEITEN JIJ BEZIT, EN WAAR JE AAN KAN GAAN WERKEN

– HOE JIJ JE DROMEN KUNT WAARMAKEN EN HET LEVEN KAN GAAN LEVEN WAT JE WILT

– HOE JIJ DE MAGIE IN JEZELF KAN ONTDEKKEN EN DEZE KAN LATEN OPBLOEIEN

– HOE JIJ IEDERE DAG MET EEN GLIMLACH WAKKER ZULT WORDEN, OMDAT JE WEET DAT JIJ ALLES AAN KAN WAT OP JE PAD KOMT

JE LEERT DUS PRECIES DE METHODE WAARMEE IK ZELF DE MAGIE HEB ONTDEKT.

WAT GEBEURT ER MET JOU WANNEER JE WEET WAT JE DROMEN ZIJN? EN HOE JE DE RUST KUNT TERUGKRIJGEN?

Hoe zou je je voelen over jezelf? Welke investeringen in je toekomst zijn dan mogelijk? Welke dromen zou je gaan najagen? Hoeveel liefde zou je te geven hebben? En hoeveel zou je ontvangen?

Misschien weet je van binnen dat het tijd is voor verandering. Tijd om voor jezelf te kiezen. Tijd om meer rust te creëren in je leven, zodat de magie in jezelf weer kan opbloeien als nooit tevoren.

WAT KRIJG JE ALS JE JE AANMELDT VOOR DE YOU’RE MAGIC METHODE?

Om het makkelijk voor je te maken heb ik een werkboek ontwikkeld. Hierin staan allerlei oefeningen, tips en praktijkervaringen zodat je direct ervaart hoe het is om deze stappen te zetten. Stap voor stap laat ik je zien hoe je meer rust kunt krijgen en hoe je de magie in jezelf kunt ontdekken. Het zijn in totaal 7 stappen. Je krijgt alle tips en trucs om de magie te ontdekken en je dromen na te leven.

Ook krijg je meditatie oefeningen die je overal kunt uitvoeren, zodat je iedere dag een moment voor jezelf kunt creëren.

DIT IS NOG NIET ALLES, JE KRIJGT OOK NOG
3 SUPERTOFFE BONUSSEN!

01. MEDITATIES
5 MEDITATIES DIE JE IN HET DAGELIJKS LEVEN KUNT TOEPASSEN
Ontdek hoe je op een simpele manier, iedere dag kunt mediteren. Zonder dat het je veel tijd kost of dat je in rare houdingen moet zitten. Je leert ze op een simpele manier te gebruiken. Inclusief inspirerende quotes en praktijkervaringen.

02. INSPIRATIE
EEN GEÏLLUSTREERD E-BOOK MET INSPIRERENDE QUOTES
Een inspirerende quote, tip of checklist voor iedere week. Meer dan 50 in totaal! Heerlijk om door te bladeren of erbij te pakken als het even wat minder gaat.

03. ONLINE COACHING
IEDERE MAAND EEN ONLINE COACHINGSGESPREK TOT EEN JAAR NA AFSLUITEN PROGRAMMA T.W.V. €1440,-
Stel je vragen online en krijg directe begeleiding zodat je nog verder kunt groeien als persoon.

Check of jij geschikt bent voor de YOU’RE MAGIC methode

Niet iedereen is geschikt voor deze methode. Check daarom eerst of jij een goede match bent, anders heeft het geen zin om mee te doen.

Het is de bedoeling dat je bereid bent om aan jezelf te werken, zodat je de magie kunt ontdekken.

BEN JIJ DAARTOE BEREID? Dan ben jij geschikt voor dit programma. Je ontdekt dan hoe je de rust kunt terugkrijgen en de magie kan ontdekken. En pas je het meteen toe, dan zie je hoe gemakkelijk het is om meer rust te hebben

Je hoeft niet aan yoga te doen

Het gaat er niet om dat je al aan mindfulness doet. Het gaat om voelen. En als je een beetje kunnen connecten met je gevoel, dan is het YOU’RE MAGIC programma zeker iets waarmee jij kan werken. Het zal een verademing zijn om te ontdekken hoe makkelijk het is.

Je kunt ook meedoen als je al ervaring hebt met mindfulness
De YOU’RE MAGIC methode is toepasbaar in elk stadium van je persoonlijke groei. Zolang je maar bereid bent om (verder) aan jezelf te werken.

Het maakt niet uit of je werkt
Of je werkt of dat je thuis zit, het maakt niets uit. Wat belangrijk is, is dat je wilt werken aan jezelf en dat je bereid bent dit te doen. De YOU’RE MAGIC methode is toepasbaar op iedereen.

Je hoeft niet een social media expert te zijn

Zelf ben ik ook geen geboren social media expert. Ons contact vind voornamelijk via e-mail plaats. Al vind ik het ook geen probleem als je liever WhatsApp gebruikt of een andere messenger.

Hoe weet je zeker dat je de magie ontdekt?
Wat je in ieder geval zeker weet is dat als je geen stappen maakt in je ontwikkeling, je de magie niet zult ontdekken.Pas je dit wel toe dan kunnen er geweldige dingen gebeuren.

Garantie
Ik weet zeker dat als je de strategieën, technieken en tips uit dit programma toepast je meer rust zult vinden en de magie in jezelf zal ontdekken. Mocht je vinden dat dit programma voor jou toch niet werkt, dan is de volgende garantieregeling van toepassing: je hebt de eerste 2 weken de mogelijkheid om het programma te proberen. Als je van mening bent dat het niet waardevol genoeg is, mail dan binnen 15 dagen na aanmelding naar support@sanctity.nl en laat van de eerste module de volledig gemaakte opdrachten uit het werkboek zien. Je zal dan jouw investering retour krijgen.

De reden dat ik naar het ingevulde werkboek vraag is simpel. Ik wil werken met mensen die commitment maken én tonen. Die bereid zijn het benodigde werk te doen om prachtige resultaten te realiseren.

Wat de YOU’RE MAGIC methode jou kan opleveren

Stel jezelf eerst eens de vraag: hoe gelukkig ben ik nu?  En: hoeveel dromen gaan mij voorbij omdat ik er niet voor durf te gaan? Wat loop ik mis als ik de rust en de magie niet ontdek?

ALS JIJ YOU’RE MAGIC TOEPAST IN JE LEVEN DAN:

WEET JE WAT JIJ ECHT NODIG HEBT OM DE MAGIE TE ONTDEKKEN IN JEZELF.

KUN JE VANAF ELKE PLEK EN OP ELK MOMENT DE RUST TERUGKRIJGEN.

BEPAAL JIJ ZELF WAT VOOR INVLOED JE EMOTIES EN GEDACHTEN OP JE HEBBEN.

WEET JE WAT JE DROMEN ZIJN EN HOE JOUW MAGIE ERVOOR KAN ZORGEN DAT JE ZE KUNT BEREIKEN.